Vicces Képek | HereTacskó
Beküldte 14 órája Megtekintve 20
Beküldte 14 órája Megtekintve 24
Beküldte 2 napja Megtekintve 35
Beküldte 2 napja Megtekintve 38
Beküldte 3 napja Megtekintve 29
Beküldte 3 napja Megtekintve 35
Beküldte 5 napja Megtekintve 32
Beküldte 6 napja Megtekintve 49
Beküldte 6 napja Megtekintve 46
Page 1 of 1126

Ezt is olvasd el

A tanárnő miniszoknyában megy be dolgozatot íratni
A tanárnő miniszoknyában megy be dolgozatot íratni. Egyszercsak az egyik gyerek odasúgja a padtársának:- Látom a tanárnő combját!A tanárnő meghallja:- Szemtelen kölyök! Menj haza, és 3 napig ne lássalak!Kicsit később egy másik gyerek is odasúgja a padtársának:- Látom a tanárnő fenekét!A tanárnő ezt is meghallja.- Szégyeld magad! Menj haza, és egy hétig ne gyere iskolába!Erre Móricka feláll, és elindul az ajtó felé.- Móricka, Te meg hova mész?- Tanárnő, én olyat láttam, hogy az idén már nem jövök iskolába!
Megtekintve 41


Tanú
Egy ügyvédnek sosem szabad megkérdeznie a tanút, ha nincs felkészülve a válaszra.Egy kis faluban zajló perben az ügyész behívta első tanúját, egyidős nagymamát. Odalépett a tanúhoz és megkérdezte tőle:- Takács néni, ismer engem?Mire a hölgy:- Persze hogy ismerlek. Gyerekkorod óta ismerlek, és mondhatom, kiábrándultam belőled. Hazudsz, csalod a feleségedet, befolyásolod az embereket, rágalmazod őket a hátuk mögött. Nagy embernek hiszed magad, miközben annyi eszed sincs, mint egy utcaseprőnek. Igen, persze hogy ismerlek. Az ügyésznek tátva maradt a szája, azt sem tudta, köpjön vagy nyeljen. Némi gondolkodás után a terem másik végébe mutatott és megkérdezte:- Takács néni, ismeri a védőügyvédet?- Hát…
Megtekintve 29


Sütirecept anyukáknak
Távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és melegítsük a sütőt 160 fokra. Gőz felett olvasszunk meg 10 dkg margarint. Ismét távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és erélyesen szóljunk rá Öcsire: "Nem szabad, Öcsi!"A margarint keverjük össze 20 dkg cukorral. A többi margarint szedjük ki Öcsi kezéből, és mossuk le a falat. Mérjünk ki 3 evőkanál kakaót. Ismét vegyük el a margarint Öcsitől. Fürdessük meg a macskát.Tegyünk hintőport és ragtapaszt a karmolásokra. Keverjünk a margarinhoz 4 egész tojást, 2 vaníliáscukrot és 30 dkg lisztet.Vegyük ki a füstölgő plüssmacit a sütőből, és nyissunk ki minden ajtót és ablakot, szellőztetés végett. Vegyük…
Megtekintve 20


A próba megvolt!
Baráti társaság táborozni indul, ezért felosztják a feladatokat, tennivalókat egymás között. Az egyik szőke leányzónak jut az ellátó funkció, neki kell a főzéshez szükséges dolgokat összeszednie.Minden rendben zajlik, estére tábort vernek és nekiállnak főzni. Igen ám, de a gyufák valamiért nem akarnak meggyulladni, hiába próbálják végig az egész dobozzal. Ekkor előveszik a felelőst, aki így mentegetőzik:- Tényleg nem tudom, mi lehet az oka! A gyufák biztos jók, mielőtt elindultunk, kipróbáltam az összeset!
Megtekintve 19


Férfi-nő szótár
- Bigyó:Nők: Olyan berendezések, amik egy autó motorházteteje alatt találhatók.Férfiak: Az a kis szerkezet, ami miatt nehéz egy nő melltartóját levenni.- Sérülékenység:Nők: Elárulni a legbensőbb érzéseidet valakinek.Férfiak: Bokszolni herevédő nélkül.- Kommunikáció:Nők: Megosztani a gondolataidat, érzéseidet valakivel.Férfiak: Hagyni egy cetlit a hűtőn, hogy sörözni mentél a haverokkal.- Tartós kapcsolat:Nők: Férjhez menni, családot alapítani.Férfiak: Nem ráhajtani más csajokra, amíg az előző ki nem rúgott.- Szórakozás:Nők: Egy jó film, koncert, színházi előadás vagy egy könyv.Férfiak: Olyan cselekvések, amik közben sört lehet inni.- Fingás:Nők: Egy kínos egészségügyi probléma.Férfiak: A szórakoztatás egy formája, önmegvalósítás, férfiasság bizonyítéka.
Megtekintve 18


Tanács a gyerektől
Apa mi van anya lábai között?- A paradicsom....És a te lábaid között?- Kulcs a paradicsomba!Egy jó tanács apa, cserélj zárat, mert a szomszéd lemásolta a kulcsot... :)
Megtekintve 25


Nagy buli volt...
Kisgyerek az apjához:-Apu, apu! Miért van az, hogy te is fehér vagy, anyu is fehér és én néger vagyok?-Húúúú, kisfiam erről inkább anyádat kérdezd!Odamegy a gyerek az anyjához:-Anyu, Anyu! Miért van az, hogy te is fehér vagy, apu is fehér és én néger vagyok?-Húúúú, kisfiam olyan buli volt, hogy örülj, hogy nem ugatsz!
Megtekintve 25


Gázpedál vagy fék?
Két barát találkozik, az egyik nagyon szomorú, ezért a barátja megkérdezi tőle:- Mi történt veled haver?- Ma reggel majdnem elütöttem az anyósomat.- De ez hogy lehet, nem működött a fék?- Nem működött a gázpedál!
Megtekintve 25